Vzdelávanie zamestnancov podťa Zákonníka práce - Tomiová, Sandra
Vzdelávanie zamestnancov je súčasťou siedmej časti ZP, ktorá upravuje podnikovú sociálnu politiku. Obsahom podnikovej sociálnej politiky je vytváranie vhodných pracovných podmienok. Zamestnávateľ sa má starať o prehlbovanie kvalifikácie zamestnancov alebo o jej zvyšovanie. Formy vzdelávania v závislosti od kvality. Zamestnanec je povinný sústavne si prehlbovať kvalifikáciu. Rekvalifikácia zamestnancov.