Ako čeliť záplave firemnej dokumentácie - Pokojná, Katarína
Služby spoločnosti Iron Mountain na uchovávanie firemných dokumentov. Zastúpenie na Slovensku. Archivácia dokumentov v papierovej forme a v digitálnej. Špeciálny softvér, ktorý umožňuje rýchlu a presnú evidenciu spisov. Výhody využitia outsourcingu správy a úschovy firemných dokumentov.