Zásady medzinárodného práva v súčasnom svete - Azud, Ján
Spektrum reprezentatívnych názorov, ktoré odrážajú niekedy kontroverzné pohľady na všeobecné právne zásady ako prameň medzinárodného práva podľa Čl. 38 Štatútu Medzinárodného súdneho dvora. Analyzovaný prameň medzinárodného práva bol a je v teórii a praxi štátov najspornejší.