Oceňovanie dlhodobých pohľadávok a záväzkov pre potreby ich verného a pravdivého vykázania v podmienkach Slovenskej republiky - Maděra, František
Slovenská úprava oceňovania dlhodobých pohľadávok a záväzkov. Základné otázky súvisiace s určovaním a použitím súčasnej hodnoty ako oceňovacej veličiny zavedenej i pre potreby preceňovania dlhodobých pohľadávok a záväzkov. Súčasná hodnota - termín úrokového počtu a účtovný pojem. Úskalia súčasnej hodnoty pri oceňovaní dlhodobých pohľadávok a záväzkov.