Elektronické podnikanie, prieskum a analýza v slovenských podnikoch - Szivósová, Mária, 1958-
Prieskum podmienok aplikácie elektronického podnikania v podnikoch na Slovensku. Prieskum realizovaný v roku 2006 v 246 podnikoch. Návrhy a odporúčania vyplývajúce z prieskumu.