Analýza hrubého disponibilného dôchodku v sektore domácností - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Jednotlivé zložky národnej ekonomiky. Sektor domácností - charakteristika. Architektúra účtov sektora domácností. Analýza tvorby a štruktúry hrubého disponibilného dôchodku. Analýza správania sa domácností ako spotrebiteľov.