Ekologické farmárčenie sa začína vyplácať - Benka, Marián
Rodinné farmárčenie na slovenskom vidieku (okres Rimavská Sobota) na príklade rodinnej farmy švajčiarskych manželov. Začiatky ekologickej farmy, rozbehnutie biznisu. V roku 2004 si manželia vybavili eko certifikát na väčšinu svojich produktov - tento fakt veľmi pomohol ich podnikaniu. Venujú sa ekologickému chovu zvierat. V slovenských podmienkach je bežnejšia rastlinná ako živočíšna eko výroba.