Firemná kultúra a konkurencia - Poniščiaková, Oľga
Podniky v boji s konkurenciou už neobstoja kvalitou svojej produkcie, či pridanou hodnotou alebo cenou. Toto sa totiž stalo samozrejmosťou. Čím zaujať, udržať alebo prilákať zákazníkov. Budovanie identity. Podniková kultúra - pojem, vlastnosti, prvky, budovanie podnikovej kultúry. Podniková kultúra patrí k nástrojom riadenia.