Hodnotenie, odmeny a motivácia vrcholových manažérov - Bartl, Jaroslav
Nemožnosť uplatniť akési pravidlá odmeňovania vrcholových manažérov ani v regulovanej trhovej ekonomike. Uplatňuje sa skôr metóda vyhľadávania špičkových a kvalitných manažérov, ich lákanie do vedenia iných firiem. Odmeňovanie vrcholových manažérov vo svete. Odporúčania pre odmeňovanie vrcholových manažérov.