Obal brzdí skazu - Šinková, Terézia
Trvanlivosť potraviny významne ovplyvňuje materiál, v ktorom je zabalená. Chemická ochrana. Biologická ochrana. Fyzikálna ochrana. Informácie. Pohotovosť potravín. Materiály na výrobu potravinárskych obalov - sklo, kovy, papier a lepenka, plasty, biodegradovateľné polyméry. Obaly a životné prostredie. Recyklovanie obalov. Inovácia obalových materiálov.