Oceňovanie vo vzťahu k zachovaniu majetkovej podstaty - Feketeová, Renáta, 1974-
Teória oceňovania v účtovníctve. Ocenenie - vyjadrenie hodnoty v cene. Bilančné teórie. Ponímanie majetkovej podstaty. Hlavné koncepcie majetkovej podstaty. Zachovanie majetkovej podstaty podniku a zisťovanie výsledku hospodárenia. Trendy v oceňovaní.