Etika ako aktuálny aspekt činnosti účtovníka a audítora - Hvoždarová, Jana
Účtovníctvo ako významný zdroj relevantných informácií pre rozhodovanie. Spĺňanie požiadaviek kvality ako je spávnosť, úplnosť, preukázateľnosť, zrozumiteľnosť vo výkazníctve. Etika v práci účtovníka. Etika v práci audítora. 8. smernica Európskej únie, ktorá sa vzťahuje na uplatňovanie etických princípov a nezávislosti. Ochrana audítora v tejto smernici.