Zostavovanie individuálnej účtovnej závierky poisťovní podľa Medzinárodných štandardov finančného výkazníctva - Meluchová, Jitka, 1965-
Prvá účtovná závierka zostavená podľa Medzinárodných účtovných štandardov finančného výkazníctva - IFRS. Súčasti účtovnej závierky zostavenej podľa IFRS. Štruktúra majetku v bilancii poisťovne. Štruktúra záväzkov poisťovne.Výkaz ziskov a strát poisťovne. Vykazovanie zmien vo vlastnom imaní. Výkaz peňažných tokov a štruktúra poznámok ako poslednej súčasti účtovnej závierky.