Požiadavky na zverejňovanie údajov v účtovnej závierke bánk podľa IFRS 7 - Finančné nástroje: zverejňovanie - Kadlečíková, Oľga, 1973-
Rada pre medzinárodné účtovné štandardy vydala v auguste 2005 nový medzinárodný štandard pre finančné výkazníctvo: IFRS 7 - Finančné nástroje: zverejňovanie. Požiadavky na zverejnenie údajov podľa IFRS 7. Význam finančných nástrojov pre finančnú situáciu a výkonnosť banky. Charakter a rozsah rizík vyplývajúcich z finančných nástrojov.