Rezervy a podmienené záväzky v účtovníctve verejného sektora - Kicová, Marianna
Rezervy a podmienené záväzky ako špecifický problém účtovníctva subjektov verejného sektora. Základné problémy vykazovania, oceňovania a zverejňovania rezerv a podmienených záväzkov riešené v samostatnom štandarde IPSAS 19. Definovanie špecifických pojmov. Vykazovanie rezerv a podmienených záväzkov. Oceňovanie rezerv a podmienených záväzkov. Zverejňovanie rezerv a podmienených záväzkov.