Interkultúrna komunikácia vo vyučovaní ekonomického španielskeho jazyka - Paľková, Jana
Význam rozvíjania interkultúrnej kompetencie vo vyučovaní cudzích jazykov. Objasnenie niektorých základných pojmov. Vyučovanie ekonomického španielskeho jazyka.