Interkultúrne aspekty vo vyučovaní predmetu Rokovania na FMV - Petríková, Ľubica
Oboznámenie odbornej pedagogickej verejnosti s vyučovaním cudzích jazykov na Fakulte medzinárodných vzťahov na EUBA. Výučba odborného francúzkeho jazyka vo vyšších ročníkoch FMV, hlavne predmetu Rokovania.