Interkultúrna komunikácia v ruskom jazyku a učebné pomôcky na VŠ nefilologického smeru - Košírelová, Irena
Záujem o ruský jazyk v čase globalizácie. Vytváranie učebníc a učebných pomôcok. Organizovanie kurzov ruského jazyka. Výučba cudzích jazykov.