Makroekonomické vzťahy medzi rastom HDP, dlhom vlády a maastrichtské kritériá - Husár, Jaroslav
Meranie deficitu vlády. Rozpočet a inflácia. Kapitálové aktíva. Dynamické modely vzťahov dráhy HDP a dráhy dlhu vlády.