Klíč k úspěchu v CRM - Novák, Michal
CRM ako súbor podnikových procesov, pomocou ktorých môžu manažéri procesov robiť dôležité rozhodnutia. Potreba, prínosy a investície do CRM. Operačné a analytické CRM. Príklad úspešného CRM.