Monitorovanie nebezpečných nákladov pomocou RFID - Pirník, Rastislav
Preprava nebezpečných nákladov a otázka ochrany životného prostredia. Využitie technológie RFID pri monitorovaní nebezpečných nákladov. Ako funguje systém RFID. Lokalizácia zásielky s nebezpečným nákladom. Prepojenie technológie RFID a GPS ( Global positioning systems). Využitie systému GSM (Global system for mobile communications). Informačný systém evidencie nebezpečných nákladov.