Vplyv daňovej konkurencie na spontánny harmonizačný efekt v oblasti priamych daní - Solík, Ján
Harmonizácia daní v Európskej únii. Druhy harmonizácie daní. Daňová konkurencia a spontánny harmonizačný efekt. Zavádzanie rovnej dane do daňových systémov. Zmeny v dani z príjmov po daňovej reforme v jednotlivých krajinách. Spoločné črty a rozdiely uvedených daňových reforiem.