Determinanty úspešnej implementácie CRM - Pásztorová, Jana, 1960-
CRM (Customer Relationship Management) ako nepretržitý proces. Analýza krokov úspešnej implementácie CRM -16 krokov. Hlavné externé a interné faktory, ktoré ovplyvňujú prioritizáciu CRM implementačných krokov. Úspešná implementácia CRM si vyžaduje okrem optimálneho riadenia zhora nadol na všetkých úrovniach organiozácie, zosúladenie so stratégiou, filozofiou organizácie i podnikovou kultúrou.