Reštrukturalizácia podnikových procesov - Silná, Renáta, 1981-
Reštrukturalizácia ako jedna z foriem hospodárskej premeny, ktorá môže byť vynúteným procesom prispôsobovania sa podniku novým potrebám spotrebiteľov s cieľom udržania konkurencieschopnosti. Reštrukturalizácia v európskom kontexte. Štyri základné úrovne reštrukturalizácie. Metódy reštrukturalizácie. Reštrukturalizácia podľa slovenskej legislatívy. Reštrukturalizačný plán.