Reforma verejnej správy v Slovenskej republike (decentralizácia) - Galajdová, Jana
Verejná správa na Slovensku a jej usporiadanie od roku 2004. Dve základné zložky verejnej správy (od roku 1990) - samospráva a štátna správa. Decentralizácia, reforma verejnej správy. Novší pohľad na riadenie verejnej správy - "New public management". Nová filozofia riadenia vo verejnej správe.