Inovačné procesy na kapitálovom trhu - Galajdová, Jana
Charakteristika kapitálového trhu. Klasifikácia typov finančného trhu. Obchodovanie na kapitálovom trhu. Správcovská spoločnosť. Podielové, akciové, dlhopisové, zmiešané fondy. Kapitálový trh na Slovensku.