Modelovanie jednotkových nákladov práce v SR - Domonkos, Tomáš
Indikátor jednotkových nákladov práce (ULC - unit labour costs) ako jeden z významných ukazovateľov ekonomického vývoja. Všeobecná charakteristika jednotkových nákladov práce. Vývoj jednotkových nákladov práce v Slovenskej republike. Modelovanie jednotkových nákladov práce.