Vývoj vybraných charakteristík slovenského vysokého školstva - Šoltés, Erik, 1974-
Vývoj vybraných ukazovateľov stavu slovenského vysokého školstva v období po revolúcii až po súčasnosť ( v závislosti od dostupných údajov v období 1989-2005 alebo v období rokov 1991-204). Porovnanie medzi rôznymi skupinami fakúlt.