Prístup k analýze Phillipsovej krivky pomocou panelových dát - Surmanová, Kvetoslava
Modelovanie závislosti miery inflácie a miery nezamestnanosti prostredníctvom Phillipsovej krivky. Teoretické poznatky sú zohľadnené v aplikačnej časti, v ktorej boli použité ročné panelové dáta vybraných krajín Európskej únie za obdobie rokov 1993-2004