Modely pre analýzu podmienok rovnováhy na trhu sieťových odvetví - Fendek, Michal
Analýza podmienok rovnováhy na trhu sieťových odvetví. Schémy, ktoré môže štát uplatniť pri regulácii cenovej politiky monopolu. Model regulácie na báze návratnosti nákladov. Závery o správaní sa firmy v podmienkach regulácie podľa princípu návratnosti nákladov.