Modelovanie procesov obstarávania informačných systémov malých podnikov - Gál, Tomáš
Informácia o obhajobe dizertačnej práce, ktorá sa konala 6. 6. 2006. Cieľom práce bolo navrhnúť model procesu obstarania informačného systému pre malý podnik a využiť tento model pre výber poradia ponúk, ktoré najlepšie zodpovedajú stanoveným kritériám.