Vývojové prostredie používané v softvérových firmách v Slovenskej republike - Blahušiak, Martin
Analýza súčasného stavu nástrojov automatizácie projektovania. Charakteristika a používanie nástrojov automatizácie projektovania: 1. Microsoft Visio Enterprise Edition, 2. Oracle JDeveloper 10g, 3. Enterprise Architect 6.5, 4. Rational Rose a Rational Software Modeler.