Finanční nástroje podpory vědy, výzkumu a vývoje - Marková, Hana
Verejná podpora. Priama podpora výskumu a vývoja z verejných prostriedkov. Financovanie výskumu a vývoja. Nepriama podpora vedy a výskumu - daňové nástroje.