Benchmarking konkurencieschopnosti Slovenskej ekonomiky - Verček, Peter
Hodnotenie konkurencieschopnosti krajín. Index rastu konkurencieschopnosti a Slovensko. Indexy inovačnej vyspelosti podľa Európskeho inovačného poradia. Sumárny inovačný index v EÚ 25. Index ekonomickej slobody. Výsledky, ktoré priniesli uvedené porovnania konkurencieschopnosti pre Slovensko a ďalší vývoj.