Budovanie značky - nový rozmer - Zorkóciová, Otília, 1954-
Značka, význam flexibility značky. Emocionálny branding poskytuje prostriedky a metodológiu pre približovanie produktov spotrebiteľom a to hlboko emocinálnym spôsobom. Desať prikázaní emocionálneho brandingu pri uvádzaní značky do povedomia spotrebiteľov.