Servive-oriented architecture - innovation direction in enterprise information systems - Závodný, Peter
Slovensko v inováciách zaostáva za krajinami Európskej únie. Súčasný stav vedy, výskumu a rozvoja, inovácií na Slovensku oproti EÚ. Podnikové inovácie a podnikové informačné systémy orientované na služby. Service-oriented architecture (SOA) modely v podnikových systémoch.