Vývoj daní v SR po vstupe do EÚ - Solík, Ján
Daňový systém v Slovenskej republike v kontexte vstupu do Európskej únie. Štruktúra daňovej sústavy v SR. Zdaňovanie príjmov. Odpisy. Preddavky na daň z príjmov. Daň z pridanej hodnoty. Spotrebné dane.