Operational audit, controlling and balanced scorecard - Nerandzić, Branislav
Operačný audit a jeho funkcia v podnikových aktivitách. Metodológia operačného auditu. Strategické nástroje kontrolingu. Kontrola prostredia organizácie. Význam kontroly pre úspešné fungovanie podniku. Kontroling a vnútorný audit ako významné nástroje riadenia podniku. Metóda BSC ako strategický nástroj kontrolingu.