comparison of the accounting specifics of the Republic of Croatia and the Slovak republic - Mamić Sačer, Ivana
Nové trendy v účtovníctve viedli k medzinárodnej harmonizácii účtovníctva. Napriek tomu, každá krajina má svoje špecifiká. Špecifiká v účtovníctve Slovenskej republiky a Chorvátska. Porovnávacia analýza chorvátskeho a slovenského finančného výkazníctva. Účtovné zákony. Obsah základného finančného výkazu. Porovnanie profesie účtovníctva v Chorvátsku a na Slovensku.