Firmy a lidé ve víru turbulence - Nováčková, Lenka
Pojem outsourcing je v podnikateľskom svete skloňovaný vo všetkých pádoch. Je to nástroj, ktorý používa stále viac firiem, a to nielen veľkých, či medzinárodných - aby tak znížili svoje náklady, získali profesionálne know-how, vyriešili problém nedostatku interných kapacít, ale hlavne, aby si uvoľnili ruky pre dôležitejšie, strategické otázky. Vplyv outsourcingu na výkonnosť personálneho riadenia. Personálny outsourcing ako nástroj strategického riadenia. Čo je možné outsourcovať v personálnej oblasti - outsourcing procesov, služieb, zamestnancov. Multi-procesový outsourcing.