[Jazykové vzdělávání ve firmách]
Z obsahu - Aj pre jazykovú výuku platí time management, Ako vyberať vhodnú jazykovú školu, Koľko jazykov poznáte, toľkokrát viac šancí máte, K jazykovému vzdelávaniu pristupujme diferencovane, Potrebujete naliehavo dobrých prekladateľov ? Východiskom je jazykový audit, Meranie efektívnosti jazykovej výuky.