Audítorská dokumentácia a jej obraz v zmysle novelizácie štandardu ISA 230 - Tumpach, Miloš, 1970-
Duálna úloha audítorskej dokumentácie. Ustanovenie novelizovaného štandardu (ISA 230.9). Proces identifikácie rozsahu testovania a odchýlky od štandardného postupu. Audítorská zložka a jej uzavretie. Zmeny audítorskej dokumentácie po dni ku ktorému bola vydaná.