Až co řekne král - Šafaříková, Kateřina
Čo môže očakávať Európska únia od nového francúzskeho prezidenta Nicolasa Sarkozyho. Sarkozyho ideológia. Podpora novej ústavnej zmluvy. Problematika rozpočtu a imigračnej politiky EÚ. Potreba vytvoriť ekonomickú vládu EÚ. Silný protivník európskych nováčikov.