Kritériá rovnosti objemu dane z pridanej hodnoty, objemu obchodnej a výrobnej marže - Strieška, Ľubomír
Odvodenie kritérií rovnováhy objemu dane z pridanej hodnoty a objemom marže, resp. objemom obchodnej a výrobnej marže. Vzťahy a parametre, ktoré túto rovnováhu ovplyvňujú.