Využitie metódy kalkulácie plánovaných nákladov vo firemnej praxi - Serina, Pavol
Nezávislý pohľad na metódu kalkulácie plánovaných nákladov. Porovnanie s inými metódami kalkulovania nákladov. Uplatnenie vo firemenej praxi. Predpoklady uplatnenia kalkulácie plánovania nákladov. Teória a systém kalkulácie plánovaných nákladov. Stanovenie zúčtovacích sadzieb a odchýlok plánovaných nákladov. Výhody a nevýhody kalkulácie plánovaných nákladov.