Řízení spokojenosti zákazníků - Lojda, Jan
Základné faktory orientácie na zákazníka. Zmena pozície zákazníka. Riadenie budúcej pozície na trhu. Alternatívne cesty k rentabilnej pozícii na trhu. Cenová pozícia. Význam intenzity potreby.