Novela zákona o správe daní a poplatkov - Beňová, Marcela
Zákon č. 511/1992 Zb. o správe daní a poplatkov a o zmenách v sústave územných finančných orgánov v z.n.p.(ZSD) ako základný procesný predpis, ktorým sú upravené postupy pri výkone správy daní s cieľom správne určiť a zaplatiť daň, prešiel od roku 1993, kedy nadobudol účinnosť, viacerými zmenami. Naposledy bol novelizovaný a doplnený zákonom č. 215/2007 Z.z.. Je to v poradí už 38 novela ZSD, ktorá reaguje predovšetkým na zmeny v hmotnoprávnych daňových predpisoch.