Vydanie novelizácie IAS 1 Prezentácia účtovnej závierky a riešenie preddavkov v cudzej mene - Mokošová, Daša, 1979-
Informácia o "takmer" prijatej novele IAS 1 Prezentácia účtovnej závierky (Presentation of financial statments), ktorá sa dotkne všetkých spoločností zostavujúcich svoje účtovné závierky v súlade s pravidlami a požiadavkami Medzinárodných štandardov pre finančné vykazovanie.