Vybrané súvislosti formovania ľudských zdrojov v regióne Žilina - Čorejová, Tatiana
Priblíženie záverov analýzy, uskutočnenej v Žilinskom regióne v oblasti riadenia ľudských zdrojov. Jej úlohou bolo získanie obrazu o zamestnaneckom profile a stupni rozvoja ľudských zdrojov, ako základ akčných plánov zamestnanosti a prehĺbenia procesu spolupráce podnikateľskej sféry, regionálnych autorít a štátnej správy, vrátane vzdelávacích inštitúcií v regióne. Vnímanie zamestnanca z pohľadu ľudských zdrojov. Profesionálny pyramídový model personálu.