Biodiverzita a zemědělství - Boháč, Jaroslav
Charakteristika poľnohospodárstva. Biodiverzita v agrosystémoch a kľúčová úloha bezstavovcov. Biologická kontrola a integrovaná ochrana agrosystémov pred škodlivými druhmi. Ekologické poľnohospodárstvo a biodiverzita. Biodiverzita a poľnohospodárstvo v Čechách.